SMMMO HEYETİNDEN DESOB' A ZİYARET

Düzce Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler Odası ( SMMMO) Başkanı Cem Yıldırım ve yönetim kurulu üyeleri Düzce Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği (DESOB) Başkanı Mustafa Kayıkcı’yı makamında ziyaret ettiler. DESOB hizmet binasında gerçekleşen görüşmede Düzce’nin ekonomik durumu ve genel gündem üzerinde duruldu.

Düzce SMMMO heyeti, "Siz Vergiyle Biz Hizmetle Mükellefiz" sloganıyla 33'üncü kez kutlanan Vergi Haftası etkinlikleri hakkında DESOB Başkanı Mustafa Kayıkcı’ya  bilgi verdiler.
Düzce SMMMO Başkanı Cem Yıldırım Vergi Haftası nedeniyle görüşlerini şu şekilde açıkladı: “ Devletin vatandaşına karşı sorumluluklarını yerine getirmesindeki en önemli mali kaynak düzenli ödenen vergilerdir. Güçlü bir devlet ve hizmetlerini eksiksiz alan bir millet istiyorsak, toplumda zamanında vergi ödeme bilincini üst seviyelerde tutmalıyız. Vergi mükellefinin eli ayağı, kamu kurumlarının gözü kulağı, ticari hayatın hafızası, ülke ekonomisin teminatıyız. Meslektaşlarımızın yaptıkları görevler, kamu maliyesine ve ülke ekonomisinin gelişimine önemli katkı ve enformasyon sunmaktadır."

DESOB Başkanı Mustafa Kayıkcı da SMMMO heyetinin ziyaretinden duyduğu memnuniyeti dile getirdi ve ‘ Vergilendirilmiş kazanç kutsaldır ve kapsamı dahilindeki kişi ve kurumların görevidir. Vergi bir şehir ve ülke için yatırım demektir’ dedi. DESOB Başkanı Mustafa Kayıkcı daha sonra da esnaf ve sanatkarın özellikle pandemi ve son dönemdeki vergilendirmelerdeki beklentilerinden söz etti.’


Paylaş: