FEDAKARCA GÖREV YAPIYORLAR

Türk Polis Teşkilatımızın kuruluşunun 177. yıl dönümü vesilesiyle kuruluşundan bu yana gücünü ve güvenirliliğini arttıran, toplumun huzur ve güvenliği için vatanımızın her bir köşesinde fedakârca kutsal görevi icra eden tüm teşkilatımızın Polis haftasını kutluyorum.

Hukukun üstünlüğünü, insan haklarına saygıyı ve demokratik toplum düzeninin devamını kendine ilke edinen, 177 yıllık bilgi ve deneyimiyle büyük başarılara imza atan Emniyet Teşkilatımız, vatandaşlarımızın güven ve huzur kapısıdır. Güvenlik güçlerimizin çok önemli bir parçası olan Türk Polis Teşkilatımız, halkımızın emniyeti için canla başla çalışarak devletimizin ve milletimizin göğsünü kabartmaktadır. Her alanda günün gerektirdiği yeniliklere adapte olup kendini geliştiren ve son teknolojiyi kullanan Polis Teşkilatımız, suç oluşmadan suçu önlemeye yönelik yaptığı çalışmalarla da örnek teşkil etmektedir.

Bu duygu ve düşüncelerle; Polis Teşkilatı’mızın kuruluşunun 177. yıl dönümü ve 10 Nisan Polis Günü’nü kutluyor, görevini kahramanca yerine getirirken şehit olan polislerimizi rahmetle, gazilerimizi saygıyla anıyor; görevleri başındaki tüm polislerimize ve değerli ailelerine de selam ve saygılarımı sunuyorum.


Paylaş: