ÇOCUKLARIMIZIN BAYRAMI KUTLU OLSUN
Milletin iradesini ve ulusal egemenliği temsil eden Türkiye Büyük Millet Meclisi’nin açılışının 102. Yıl dönümünü ve Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı kutlamanın mutluluğu içerisindeyiz.
 
Çocuklara armağan edilen tek evrensel bayram olma özelliğini taşıyan 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı, coşkumuzu, sevincimizi dünya çocuklarıyla paylaştığımız; dostluk, kardeşlik ve barış mesajlarını çocuklar aracılığıyla bir kez daha yinelediğimiz özel bir bayramdır. Türkiye olarak inanıyoruz ki; dünyanın neresinde olursa olsun tüm çocukların savaş, açlık ve kargaşa ortamından uzak bir şekilde yaşamaları, barış içinde bir dünyanın da kapılarını açacaktır.Çocuklarına çağdaş yaşamın imkânlarını sunabilen toplumlar, her zaman geleceğe güvenle bakabilmişlerdir. Onları geleceğe iyi hazırlamanın, aslında kendi geleceğimize, ülkemizin geleceğine katkıda bulunmak anlamına geldiğinin idraki içindeyiz.
 
Bu mutlu gün vesilesiyle, Büyük Önder Mustafa Kemal Atatürk başta olmak üzere, milli mücadelenin tüm kahramanlarını, aziz şehitlerimizi ve kahraman gazilerimizi saygı, şükran ve minnetle anıyorum. Milli iradenin teminatı olan Türkiye Büyük Millet Meclisi'nin 102. kuruluş yıl dönümünde, Milletimizin ve tüm dünya çocuklarının Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramını kutluyorum.
 
DESOB BAŞKANI
MUSTAFA KAYIKCI

Paylaş: