GENÇLERİMİZE GÜVENİYORUZ

19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı’nın 103’üncü yılını hep birlikte yaşamanın sonsuz mutluluğu, coşkusu ve heyecanı içerisindeyiz. Milletimizin tarih sahnesinde bir defa daha ayağa kalkışının, sesinin yükselişinin ve milli mücadelemizin başlangıcı olan bu anlamlı gün,  Gazi Mustafa Kemal ATATÜRK tarafından Türk Gençliğine armağan edilmiştir.

Gençliğe büyük önem veren ATATÜRK, ülkenin geleceğini Türk Gençliğine emanet ederek dünyada benzeri görülmemiş bir davranış sergilemiştir. Bu emanete en güzel şekilde sahip çıkmış olan Türk gençliği, bundan sonraki dönemlerde de bu görevini en güzel şekilde yerine getirecektir. Bundan hiç kuşkumuz yoktur. 19 Mayıs, ATATÜRK’ün gençliğe verdiği önem ve değerin sembolüdür. Bizler de gençliğimize güveniyor, onların yüzündeki ışıltıda her geçen gün güçlenen ülkemizin geleceğini görüyoruz.

Bu duygu ve düşüncelerle devletimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal ATATÜRK başta olmak üzere İstiklal Savaşı’mızın şehit ve gazilerini bir kez daha rahmet, minnet ve şükranla anarken, 19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramını kutlar, saygılar sunarım.


Paylaş: