BAŞKAN ÖZLÜ DESOB’LA TOPLANTI YAPTI

Düzce Belediye Başkanı Dr. Faruk Özlü Düzce Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği (DESOB) ile bir süre önce açılışı gerçekleştirilen Bahçeşehir’deki Mutfak Sanatları Merkezi’nde toplantı yaptı. DESOB Başkanı Mustafa Kayıkcı ve Oda Başkanlarının katıldığı toplantıda yapımı planlanan Modern Sanayi Sitesi ile belediyenin projelerinin sunumu gerçekleştirildi.

Düzce Belediye Başkanı Dr. Faruk Özlü DESOB üyeleri ile yaptığı toplantıda öncelikli olarak, Düzce’nin ve sanayi esnafının en önemli projeleri arasında sayılan Modern Sanayi Sitesi projesi hakkında gelişen süreci anlattı. Başkan Özlü, Çevre ve Şehircilik Bakanlığı tarafından da onaylanan proje ile Kültür mahallesinde bulunan ‘Eski Sanayi Sitesi’nin kaldırılacağını ve Beslanbey mahallesine ‘Modern Sanayi Sitesi’ kurulacağını belirtti.  Düzce’nin yıllardır kangren haline gelen eski sanayi sitesi alanının da rehabilite edileceğini, kentsel dönüşüm uygulanacağını ifade eden Başkan Özlü, Beslanbey mahallesinde 72 bin metrekare alan üzerinde çok sayıda  dükkan yapılacağını açıkladı.

Modern Sanayi Sitesi sürecini önemle ve dikkatle takip ettiklerini ifade eden DESOB Başkanı Mustafa Kayıkcı da Düzce’nin en önemli projesinin hayata geçeceğini belirtti. DESOB Başkanı Mustafa Kayıkcı da konu hakkında şu görüşlere yer verdi: “ Düzce’miz gerçek il olma yolunda kalıcı olarak değişiyor, gelişiyor. Başkanımız Dr. Faruk Özlü’nün daveti üzerine ilgili meslek odalarımızın başkanları ile bir toplantı gerçekleştirdik. Düzce’nin de en önemli projeleri arasında yerini alan Modern Sanayi Sitesi hakkındaki gelişmeler ele alındı. Toplantı çok verimli geçti. Ayrıca Düzce’nin kaderini değiştireceğine inandığımız 74 adet projeyi de görsel olarak izleme fırsatımız oldu.”

DESOB Başkanı Mustafa Kayıkcı, toplantı sırasında Millet Bahçesi’nin de 29 Ekim tarihinde açılacağı müjdesini aldıklarını da ifade etti.


Paylaş: