JANDARMA TEŞKİLATINI KUTLUYORUM
Jandarma Teşkilatı'mız şanlı bir tarihe ve şehadetle taçlanmış kutlu bir maziye sahiptir. Üstün vazife anlayışı, örnek disiplin ve donanımıyla, aziz milletimizin teveccühüne mazhar olan Teşkilatımız; ülkemizin bölünmez bütünlüğü, milletimizin huzur ve esenliği için çalışmaktadır.Öncellikle Türk Milletinin bağrından çıkmış, kamu düzeninin korunması ve kollanması çalışmalarında mesai mefhumu gözetmeksizin her zaman Aziz Milletimizin hizmetinde olan değerli teşkilat mensuplarımızı, bir kez daha kutluyorum.
Köklü bir geçmişe, ülke sathına yayılmış teşkilat ve kadro ağına sahip Jandarma Teşkilatı, üstlenmiş olduğu bu önemli görevi gecesini gündüzüne katarak yerine getirmeye çalışmakta, yeri geldiğinde vatanı ve milleti için hayatını ortaya koymaktan çekinmemektedir. Her zaman ve her koşulda halkının yanında olmaya çalışan Jandarma Teşkilatı, teknolojik gelişmeler ışığında gücünü ve harekât yeteneğini artırmakta, özverili çalışmalarıyla tüm yurtta olduğu gibi İlimizde de güven unsurunun yapılanmasında çok ciddi çalışmalara imza atmaktadır.
Bu duygu ve düşüncelerle Jandarma Teşkilatımızın 183. Kuruluş Yıl Dönümünü tekrar kutluyor, bu anlamlı günde görev yapan her kademedeki teşkilat mensuplarımızı takdirle selamlıyorum. Jandarma Teşkilatımıza aile fertleri ile birlikte sağlık, mutluluk ve başarılar dilerken, kahraman gazilerimize de şükranlarımı sunuyorum.

Paylaş: