BAŞKAN ÖZLÜ VİZYON PROJELERİNİ DÜZCELİ EŞRAFLA PAYLAŞTI
Düzce Belediye Başkanı Dr. Faruk Özlü, kentin gelişiminde vizyon olarak nitelendirilen ve 40-50 yılı kapsayacak şekilde planlanan projelerini Düzceli eşraf ve esnaflarla paylaştı. Başkan Özlü, Düzce Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği (DESOB) Başkanı Mustafa Kayıkcı’nın da içinde bulunduğu heyete, yapılan işler ile planlanan projeleri anlattı.
Belediye Başkanı Dr. Faruk Özlü, Düzce’nin 40-50 yılını planladıklarını belirtti ve şu görüşlere yer verdi. “Düzce, Düzce’de yaşayanların vizyonu ile büyüyüp gelişecek. Şehrimizi, bölgemizin cazibe merkezi yapmaya kararlıyız. Bu şehrin önümüzdeki 40-50 yıl da hangi yöne gideceğini tartışıyoruz. Biz bu şehrin gelişme akslarını planlamak istiyoruz.” Başkan Özlü daha sonra da öne çıkan projelerini, eğitim sektöründe Düzce Belediyesi olarak attıkları adımları anlatarak Kasım Aktaş Ortaokulu’ndan Azmimilli İlkokulu inşa çalışmalarına, işsizlikle mücadeleye dair İş Kulübü nezdinde işe yerleştirmelerden TBB ödüllü Asar Deresi Projesine, Modern Sanayi Sitesinden modern Pazaryeri proje çalışmalarına kadar bir çok çalışmaya yönelik değerli bilgiler paylaştı.
DESOB Başkanı Mustafa Kayıkcı da toplantı ile ilgili olarak şu görüşlere yer verdi, “Bu şehri bir üst lige çıkaracak projelerini, bizlere her yönüyle anlatan, her birimizin fikrine verdiği önemden dolayı sayın Bakanımız, Belediye Başkanımız Dr. Faruk Özlü’ye teşekkür ediyorum.”

Paylaş: