BERAT KANDİLİMİZ MÜBAREK OLSUN

Sevgi ve kardeşlik bağlarının pekiştirildiği, af ve merhametin dilendiği, içerisinde bolca feyz ve bereketi barındıran, bize Ramazan ayını müjdeleyen Berat Kandili’ne erişmenin huzur ve mutluluğunu yaşamaktayız.

Berat Kandili, yaşamımızda yer alan en mukaddes gecelerden biridir. Bu kıymetli gecede manevi duyguların artarak, ibadet, dua ve istiğfarlar ile Cenab-ı Hakk’a yöneldiğimiz, kırılan kalpleri onarma, dargınlık duvarlarını yıkma, nefret ve kin duygularını aşma zamanıdır. Bu gece aynı zamanda rahmet kapılarının açıldığı, umut ve gönüllerimizin yeniden doğduğu ve güzelliklerin tecelli ettiği bir zamandır. Bu gecede, insanların kendilerini ve yaptıklarını bir kez daha gözden geçirmesi ve sorumluluklarını hatırlaması bakımından bir fırsattır. Deprem bölgesinde mağduriyetlerin bir an önce giderilmesini dilerken, depremlerde hayatını kaybedenlere Allah’tan rahmet, yakınlarına başsağlığı ve sabırlar temenni ediyorum.

Bu duygularla Düzcelilerin ve tüm İslam Aleminin Berat Kandilini tebrik ediyor, bu anlamlı gecenin aramızdaki gönül bağlarını, birlik ve beraberliğimizi daha da güçlendirmesini temenni ediyorum.


Paylaş: