MERKEZ PAZARYERİN'DEN HERKES MEMNUN

Düzce Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği (DESOB) Başkanı Mustafa Kayıkcı, Düzce Belediyesi tarafından Aziziye Mahallesi’nde yapımı tamamlanan modern pazaryerinden vatandaşların da esnafın da memnun olduğunu belirtti.

Aziziye mahallesinde modern pazaryerinde esnafların tezgah açtığını ifade eden DESOB Başkanı Kayıkcı, “Uzun yıllardır kangren halinde süren çile sona erdi. Kendisine has mimari ile 5 bloktan oluşan ve 7 bin metrekarelik alanda ki pazaryerine esnaflar yerleşti. Resmi açılış Aralık ayında içinde yapılacak. Bu arada pazaryerinde eksiklikler varsa tespit edilecek, onlar da giderilecek. Ben, modern pazaryerini bize kazandıran Düzce Belediye Başkanımız Dr.Faruk Özlü’ye ve emeği geçen birim müdürlerine teşekkür ederim. Ayrıca, başta Sebzeciler ve Balıkçılar Oda Başkanımız İslam Batuhan Yangaz ve Yönetim Kurulu olmak üzere katkıda bulunan tüm üyelerimize teşekkür ederim.”

Pazaryerinde esnaf ve vatandaşlarla görüşmesinde herkesin memnun olduğunu da vurgulayan Kayıkcı daha sonra şu görüşlere yer verdi, “Pazaryerinde fiziki ortam gayet iyi. Tezgahlar arası mesafe çok iyi. Bir öneri gelirse onlar da değerlendirilecek” dedi.


Paylaş: