DÜZCE’DE HİZMETLERİN DEVAM ETMESİNİ BEKLİYORUZ

Düzce Belediye Başkanı ve 31 Mart 2024 Mahalli İdareler Seçimlerinde AK partiden tekrar Belediye Başkan adayı olan Dr. Faruk Özlü, seçim gezilerine devam ediyor. Özlü, Düzce Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliğini (DESOB) ziyaret etti.

Düzce’de başlattıkları kalkınma projelerine devam edeceklerini belirtti. Dr. Faruk Özlü DESOB Birlik Başkanı Mustafa Kayıkcı, Birlik Yönetim Kurulu Üyeleri ve Oda Başkanları ile DESOB toplantı salonunda bir araya geldi. DESOB Başkanı Kayıkcı, Özlü’nün ziyaretinden duyduğu memnuniyeti dile getirdi ve Düzce’de her alanda büyük bir kalkınma hamlesi başlatıldı. Bunların önemli kısmı da Düzce’nin önümüzdeki yıllarda yansıyacak köklü yatırımlardır. Ben her zaman partiler üstü düşünen bir insanım. DESOB Başkan kimliğim ile de Düzce’de yaşayan bir kişi olarak da Düzce’ye yapılan hizmetlere bakarım. Düzce’nin menfaatlerini gözetmek gerektiğine inanıyorum dedi.

Beraberinde İl teşkilatı Yönetim Kurulu Üyeleri, kadın ve gençlik kolları başkanı ve Belediye Meclis Üyesi adayları ile beraber DESOB’u ziyaret eden Belediye Başkanı Dr. Faruk Özlü de konuşmasında şu görüşlere yer verdi, “Önemli bir seçim dönemine girdik. Seçim Düzce’nin geleceği içindir ve buna kararı Düzceli verecektir. Bir dönem Düzce’de hizmet yaptım, bunların birçoğu da geleceğe dönük yatırımlardır, bunun için bir dönem daha Düzce’lilerden oy istiyorum” dedi ve akabinde birliğimize bağlı odalarımızı selamlayarak ziyaret sona erdi.


Paylaş: