SEL FELAKETZEDELERİNE GEÇMİŞ OLSUN
Düzce Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği (DESOB) Başkanı Mustafa Kayıkcı son günlerde özellikle Akçakoca ve Cumayeri bölgelerinde yoğun yağış nedeniyle oluşan su taşkınları ve selden mağdur olanlara geçmiş olsun dileklerini iletti. 
 
DESOB Başkanı Kayıkcı, son günlerde şiddetini giderek artıran yoğun yağışlara dikkat çekti ve ‘ Son üç yıldır özellikle Akçakoca ve Cumayeri bölgelerimiz yoğun yağışlarla birlikte sel felaketini yaşıyor. Söz konusu bölgelerde bulunan dereler taşarak bölgeyi tehdit ediyor. Şehir merkezlerinde de alt yapı yetersizlikleri nedeniyle taşkınlar yaşanıyor. Sel felaketinden vatandaşlarımız mağdur durumda kalmışlardır. Çiftçilerimizin tarlaları su altında kalmış ekinler zarar görmüştür. Vatandaşlarımızın evleri zarar görmüştür. Esnaflarımızın iş yerlerine sular ve molozlar girmiştir. Kısaca sel felaketi bir mağduriyet oluşturmuştur. Can kaybı olmaması büyük tesellimizdir. 
 
Umarız en kısa zamanda önlemler alınır bu tür felaketler bir daha yaşanmaz, sel felaketzedelerin mağduriyetleri giderilir’ dedi.

Paylaş: