DESOB: ?O PAZARI BİZ DOLDURURUZ?
Düzce Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği (DESOB) Başkanı Mustafa Kayıkcı,  Düzcespor yararına açılacak olan ‘Pazaryeri’ için Birliğe kayıtlı esnaf ve sanatkarlara çağrıda bulunarak, pazarda yer almalarını istedi. DESOB Başkanı Kayıkcı sosyal medya üzerinden ‘canlı yayın’ yaparak esnaf ve sanatkarlara seslendi ve pazaryerinde satış yapmaları için Düzcespor Kulübüne başvurmalarını istedi. 
 
Düzce Belediyesi ve Düzcespor Kulübü tarafından eski film platosu alanında geliri Düzcespor’a kalacak şekilde geçici pazaryeri açılması kararlaştırıldı. Buna göre, pazaryeri haftanın sadece Cuma günleri açılacak ve periyodik olarak üç ay süreli  açık kalacak.
 
DESOB Başkanı Mustafa Kayıkcı, Düzcespor’a gelir getirecek her türlü etkinliğe destek verdiklerini hatırlattı ve ‘ Belediye ve Düzcespor tarafından geliştirilen proje önemlidir. DESOB olarak her zaman Düzcespor’un yanında olduk, oluruz. Düzcespor bizim şehrimizin takımıdır, sahip çıkmamız gerekiyor. Eski film platosu alanında açılacak olan pazaryerinde yapılan projeye göre 150 esnaf yer alabilecek. Bu alanı Düzceli esnaf doldurabilir. Zaten görüşmelerimize göre öncelik Düzceli esnafa verilecek. Bizim pazarcı, giyimci, ayakkabı-çantacı esnafımız burada tezgah kiralayarak satış yapabilir. Dışarıdan kayıtsız-belgesiz esnafa gerek yok. Bizim esnafımız zaten 16 aydır pandemi nedeniyle zor günler geçirdi, mağdur durumda kaldı. 
 
Bunun için Düzceli esnaf ve sanatkarlarımıza sesleniyorum, hem satış yapmak hem Düzcespor’a destek olmak için bu pazarda yerinizi almalısınız. Dışarıdan esnafa gerek yok. Biz bu kapasiteyi doldurabiliriz. Düzcemiz için Düzcespor için, mesleğiniz için hiç kar yapılmasa da  tezgah açılmalıdır. Bunun için esnaf ve sanatkarlarımız Düzcespor Kulübüne başvurmalıdır, biz DESOB olarak yönlendirme de yapacağız’ dedi.

Paylaş: